ناکامی حملات هوایی ائتلاف علیه « تشکیلات خراسان» و فرار رهبران آن
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 14 مهر 1393 01:13
آذوح: مقامات آمریکایی روز شنبه 4 اکتوبر از ناکامی حملات هوایی ائتلاف بین المللی علیه گروه تندرو معروف به « تشکیلات خراسان» در سوریه خبر دادند.
به گزارش العربیه مقامات آمریکایی می گویند که حملات هوایی ماه گذشته ائتلاف بین المللی علیه گروه تندرو موسوم به « تشکیلات خراسان» وابسته به القاعده بی نتیجه بوده، و فرماندهان این گروه توانستند با اسلحه خود فرار کنند.
روزنامه بریتانیایی دیلی میل به نقل از مقامات آمریکایی آگاه در عملیات نظامی گزارش داد که نشانه هایی وجود دارد که فرماندهان گروه «تشکیلات خراسان» به همراه مواد منفجره و اسلحه های پیشرفته فرار کردند. به گفته آنها این اسلحه می تواند علیه هواپیماهای مسافربری یا اهدافی نظیر آن به کار رود.
یکی از مقامات آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، بیان داشت که شماری از اعضای «تشکیلات خراسان» هنگام بمباران مواضع این گروه در 22 سپتامبر، حضور نداشته اند.
« تشکیلات خراسان » یکی از گروه های تندرو در سوریه است که آمریکا آن را در فهرست گروه های تروریست قرار داده است. این گروه از نظر فکری به القاعده نزدیک است و از طریق مناطق مرزی افغانستان و پاکستان به سوریه منتقل شده است.
جمیس کومی رئيس دفتر تحقیقات فدرال آمریکا ، سه روز پس از حمله هوایی علیه این گروه ، در 25 سپتامبر اعلام کرد، مطمئن نیست که طوطئه علیه آمریکا پایان یافته است. همچنین سخنگوی کاخ سفید از اظهار نظر درباره عملکرد این حملات خودداری کرد.
آمریکا بر این باور است که گروه خراسان ، کاملا مسلح و آموزش دیده است و آماده حمله غافگیرانه علیه کشورهای غربی است.
گفتنی است که نیروهای ائتلاف علیه تروریست به رهبری آمریکا ، در ماه گذشته ، علاوه بر «خراسان» دو گروه «النصره» و «داعش» در سوریه را هدف حملات هوایی خود قرار دادند.
مقامات آمریکایی می گویند که محسن الفضلی رهبر گروه «خراسان» در سال 2012 با آکاهی مقامات ایرانی ، از افغانستان به ایران نقل مکان کرده و سپس به سوریه رفته است.