استعفای وزیر دارایی یونان پس از اعلام نتایج همه پرسی
- توضیحات
- منتشر شده در دوشنبه, 15 تیر 1394 23:26
آذوح: یانیس واروفاکیس وزیر دارایی یونان اعلام کرد از مقام خود به رغم رای "نه" مردم یونان در همه پرسی دیروز استعفا می دهد.
وی هفته گذشته گفته بود اگر مردم یونان در رفراندوم برنامه سخت ریاضت اقتصادی اروپا برای این کشور رای "آری" بدهند از مقام خود استعفا خواهد داد. این درحالی است که اکثریت 61.31 درصد رای دهندگان یونان در این رفراندوم به پیشنهاد وام دهندگان نه گفتند. به همین دلیل استعفای وزیر دارایی تعجب ناظران را برانگیخت.
وی بامداد روز دوشنبه در وبلاگ خود نوشت: "بلافاصله پس از مشخص شدن نتیجه رفراندوم با خبر شدم که برخی در گروه اروپا میل ندارند که من در جلسات با این گروه شرکت داشته باشم. این نکته ای است که مورد نظر نخست وزیر من نیز هست و بر این باور هستم که غیبتم در این جلسات می تواند به یک توافق با اروپا بینجامد، به همین دلیل امروز استعفا می دهم".
وی می افزاید: " این وظیفه من است که به نخست وزیر کمک کنم تا با این اکثریتی که در رفراندوم به دست آورده به موفقیتی برای کشورمان دست یابد و از نفرتی که اعتبار دهندگان اروپایی به یونان علیه من به دل گرفتند افتخار می کنم".
وی در بلوگ دیگری نوشت: " نه، یونانی ها به شرایط وام دهندگان یک آری برای اروپای دموکرات و منطقی بود".
وزیر دارای مستعفی یونان می نویسد: "نه، یونان به پیشنهاد برنامه سخت گیرانه اقتصادی وام دهندگان به این کشور ، باید به یک آری برای ساکنان منطقه اروپا برای برقراری عدالت اجتماعی و رفاه مشترک تعبیر شود".