ایران از یک موشک بالستیکی جدید پرده برداری کرد
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 01 شهریور 1394 16:42
آذوح: حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، روز شنبه ۲۲اوت، از تازهترین موشک بالستیک کوتاه برد که گفته شده ساخت این کشور است پرده برداشت.
به گزارش خبرگزاریها، این موشک که «فاتح ۳۱۳» نام گرفته، ۵۰۰کیلومتر برد دارد. سایت سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران مدعی شده که این موشک، از نمونههای پیشین «پیشرفتهتر» است.
پرده برداری از این موشک در «روز ملی صنایع دفاعی» ایران صورت گرفته است. ایران هر ساله در این روز تجهیزات نظامی خود را به نمایش میگذارد.
در این مراسم، روحانی در گفتوگو با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: «این دستاوردها در بخش های مختلف موشکی، پهپاد، دریایی، زیردریایی و ماهواره ای، بسیار وسیع است که وزارت دفاع انجام می دهد و در واقع همه اینها نشانه این است که ما ملت صلح طلبی هستیم و صلح فقط در سایه اقتدار امکان پذیر است.»
وی افزود: «جنگ را به کشور ضعیف تحمیل خواهند کرد و کشور ضعیف نمی تواند مدعی صلح باشد و پایداری و امنیت خود را حفظ کند.»
رئیس جمهوری ایران گفت: «اقتداری که نیروهای مسلح با ایمانشان و با تکنولوژی و توانمندی به وجود می آورند، شرایطی برای ما ایجاد می کند که یک کشور توانمند با قدرت بازدارندگی باشیم.»
او تاکید کرد: «وقتی یک کشور، توانمند، قدرتمند و بازدارنده است، صلح آن ملت را تضمین می کند و جنگ و تجاوز به آن تحمیل نمی شود.»
رونمایی از موشک جدید ایرانی در حالی صورت میگیرد که برپایه توافق هستهای مقرر شده است محدودیتهای تسلیحاتی ایران تا 5 سال دیگر و محرومیت موشکی تا 8 سال دیگر تمدید شود. این در حالی است که ایران خواهان لغو این تحریمها بود.