بازداشت دهها نفر در تبریز و اورمیه در پی اعتراض به مسئولان سپاه؛ جو شدید امنیتی در تبریز؛ اسامی 25 نفر*****

آذوح: در پی ابقای مجید جلالی و ناراحتی هواداران تیم تراختورسازی آذربایجان عده‌ای از هواداران این تیم با پخش شماره تلفن اعضای هیئت مدیره، مدیر و سرمربی تراکتور اعتراض خود را به عدم توجه مسئولین به خواست هواداران مبنی بر بازگرداندن «تونی اولیویرا» با ارسال اس‌ام‌اس نشان دادند که این کار با واکنش شدید نهادهای امنیتی روبرو شده است.
به گزارش آذوح حداقل ۱۹ تن در شهر تبریز و ۶ تن نیز در ارومیه بازداشت شده‌ و از محل نگهداری، اتهامات و وضعیت ایشان اطلاعی در دست نیست.
بعد از جلسه روز دوشنبه هيئت مديره باشگاه تراکتورسازي که با حضور مجيد جلالي سرمربي برکنار شده اين تيم، برگزار شد در نهايت تصميم گرفته شد اين مربي به فعاليت خود در اين باشگاه ادامه دهد و بار ديگر امور فني اين تيم را بر عهده بگيرد. مجيد جلالي با اين امر موافقت کرده و بازگشت او به تراکتورسازي قطعي است. طبق تصميم هيئت مديره قرار است مجيد جلالي طي برنامه‌اي 5 ساله هدايت اين تيم را برعهده داشته باشد. رئيس هيات مديره باشگاه تراکتورسازي اين خبر را تاييد کرده است.
تونی اولیویرا که در بین مردم آذربایجان بویژه هواداران این تیم که از محبوبیت ویژه ای برخوردار است، بنا به خواست هواداران در صدد بازگشت به سرمربی گری این تیم فوتبال آذربایجانی بود که سپاه پاسداران و اداره اطلاعات مانع بازگشت وی به این تیم شدند.
شروین اسبقیان، مدیر کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی دیشب با گفتگو با رسانه ها اعلام نمود ”استاندار آزربایجان شرقی خواهان بازگشت جلالی شده است.” در همین حال خبری در شبکه های اجتماعی منتشر گردیده که رییس پلیس امنیت اخلاقی استان و فرمانده لشکر عاشورا تبریز با بازگشت مربی پرتغالی مخالفت کرده اند.
به دنبال این موضوع زینی زاده مدیر عامل تراختور با مصاحبه با رسانه ها خبر از استعفای خود داده است .
زینی‌زاده در مصاحبه با رسانه های ایران با ناراحتی از تصمیمات جدید باشگاه حرف می‌زند و در پایان از استعفای غریب ‌الوقوعش می‌گوید، استعفای که البته به گفته او ۳ روز به طول خواهد انجامید. با زینی‌زاده که صحبت می کنیم او چنین می‌گوید: امروز قرار بر تامین وجه لازم برای پرداخت طلب آقای اولیویرا و ردیف کردن مقدمات ورود ایشان به ایران بود که در کمال تعجب هیات مدیره تصمیم دیگری گرفت و رای بر ماندن آقای جلالی داد.
زینی‌زاده که از این مسئله راضی نیست می‌گوید: البته از نظر قانونی حق انتخاب سرمربی با مدیرعامل است اما دوستان هیات مدیره نظر خود را به بنده تحمیل کردند.
زینی‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا با وجود این اتفاق در باشگاه تراختورسازی می‌ماند یا نه می‌گوید: فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی بیافتد. من قصد دارم تا ۳ روز آینده استعفای خود را به هیات مدیره اعلام کنم.
وقتی از او می‌پرسیم که چرا همین امروز انجام نمی‌دهد می‌گوید: ملاحظاتی دارم و استعفایم تا ۷۲ ساعت دیگر آماده خواهد شد.
زینی‌زاده می‌گوید: من به دوستان هیات مدیره گفتم که ما با تونی قرار گذاشته و تمام کرده‌ایم و حتی در مورد جزییاتی مثل دستیاران او هم صحبت شده ضمن اینکه دستیاران آقای جلالی هم تسویه کرده و از تبریز رفته‌اند. من به آنها گفتم مردم تونی را می‌خواهند و این مربی در تبریز بالای ۹۰ درصد محبوبیت دارد اما آنها زیربار نرفتند و تصمیمشان را بدون من گرفتند.
امروز سه شنبه 1392/10/17، تمرين تيم تراختورسازی برخلاف اعلام قبلى (11:30) تقريبا با يك ساعت تاخير آغاز و زودتر از موعد مقرر تعطيل شد. حدود 500 هوادار نيز در اين تمرين حضور پيدا كردند تا اعتراض خود را به نابودى تيم نشان دهند. فضاى امنيتى از ديروز شكل گرفته به طورى كه امروز چهره هاى شاخص هواداران وابسته به باشگاه در تمرين ديده نمى شدند. احتمال دارد تمرينها بدون حضور هواداران و يا حتى به تهران برده شود. برخى از شعار هواداران در تمرين امروز را در زير مى‌خوانيد: آى لاو يووووووو آى لاو يوو، تونــى اوليـويرا ... آزربایجان بیر کلام.... اولیویرا وسلام سعيـــــــــــــدِ دقــيقـــــى ... جلالی شرم ائله، تیراختوری ترک ائله جلالى استعفا ... استعفا ... فوتبال با سياست نمى خوايم ... نمى خوايم ... اوْيونوچى، هوادار ... اتحااااااد اتحاااد ... جلالى رو رو برم ... جلالى رو رو برم ... كريمى تمرين بده ... كريمى تمرين بده ... و ... در اين بين شنيدها نيز حاكى از برگرداندن سردار جعفرى منفور ملت آزربايجان به جاى جناب آقاى زينى زاده است.
در ادامه اسامی برخی از بازداشت شدگان را مشاهده می فرمایید:
1-یاشار سعادتی - تبریز
2-سالار سعادتی - تبریز
3-میلاد باغبان اهری - تبریز
4-محمدرضا نوری - تبریز
5-ائلمان خرسندی - تبریز
6-روزبه نوح پور - تبریز
7-علی تاجرباشی - تبریز
8-ناصر چیت ساز - تبریز
9-بابک محمدزاده - تبریز
10-علی احدزاده - تبریز
11-نریمان لطفی پور - تبریز
12-احسان نصیری - تبریز
13-علی مهریزاد - تبریز
14-علی میرزاده - تبریز
15-احد ناجی زاده - تبریز
16-یونس ایمانی قراملکی - تبریز
17-امیرعلی پاشایی - تبریز
18-نادر محمدی - تبریز
19-محسن نادی زاده - تبریز
20-میثم حشمتیانی - اورمیه
21-علیرضا دینداری - اورمیه
22-اسمعیل رسول زاده - اورمیه
23-پدرام پاشازاده - اورمیه
24-هادی تقی زاده - اورمیه
25-محمد پورشریف - اورمیه
آذوح
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn