رکابزنی دوچرخه سوار آذربایجان شرقی با شعار "نجات دریاچه ی اورمیه"

آذوح: یکی از دوچرخه سواران آذربایجان شرقی، مسیر خلخال تا ارومیه را با شعار "نجات دریاچه ی ارومیه" رکاب می زند.
به گزارش ایسنا، "حسن سلیمی" سایکل توریست اهل شهرستان خلخال می باشد که مسیر خلخال تا ارومیه به مسافت 490 کیلومتر را با شعار "نجات دریاچه ی ارومیه" رکاب می زند.
سلیمی 24 ساله در خصوص این اقدام فرهنگی اظهار کرد: رکابزنی خود را از هجدهم مرداد ماه آغاز کرده ام و مسیر 490 کیلومتری را در 10 روز رکاب خواهم زد.
وی افزود: هدف از انجام این کار، یادآوری ضرورت نجات دریاچه ی ارومیه است که مردم و مسئولان را در حد توان خود بتوانم نسبت به بحران در حال وقوع آگاه سازم.
این رکابزن خلخالی خاطرنشان کرد: مسیر این رکابزنی را از خلخال آغاز کرده ام و پس از عبور از اردبیل، نیر، سراب، دوزدوزان و بستان آباد، به تبریز رسیده ام و پس از این نیز با عبور از ایلخچی و بندر آب گنبد، به ارومیه می رسم.
وی گفت: شغل اصلی من برق کشی ساختمانی است و از سال 90، دوچرخه سواری را آغاز کرده ام و به دلیل کمبود وقت نمی توانم در تیمی فعالیت کنم.
سلیمی بیان کرد: در مسیر رکابزنی، مردم به استقبالم می آیند و درباره ی این اقدام، از من پرس و جو می کنند و در خروجی ها و ورودی های شهر، استقبال خوبی از من صورت می گیرد.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn