آقای شهرام ناظری لطفا حد خود را بدانید: پیرانشهر (خانا) جزئی از کردستان است!!!*****

آذوح: ادعاهای غیرواقعی و دروغین گروهکهای کرد از سوی هنرمندان آنان نیز تکرار می گردد.
به گزارش آذوح شهرام ناظری در روزهای اخیر در نشستی خبری‌ در نقد فضای موسیقیشرکت کرده و به بررسی وضعیت موسیقی در ایران پرداخته است.
با این حال وی به موسیقی و آواز بسنده نکرده و در مورد مسایل تاریخی و جغرافیایی نیز به اظهار نظر پرداخته است.
وی که از سوی جامعه ی آواز ایران لقب "شوالیه ی آواز" را یدک می کشد در این نشست بیان کرده است: "«برنامه‌های سال گذشته من کلا در خدمت امور خیریه بود. به دلیل اتفاقاتی که در مدرسه دخترانه «پیرانشهر» در روستای «شین آباد»‌ افتاد، احساس کردم‌ این راه را باید دنبال کنم. متعاقب آن کارهای دیگری در جهت امور خیریه مثل برنامه‌ای برای جذامی‌ها و بیماران بی‌بضاعت سرطانی استان کردستان برگزار شد. اغلب کارهای خیریه سال گذشته من به منطقه کرد مربوط شد که خود من هم از همین قومیت هستم. به دلایل مختلف این برنامه‌ها بیشتر متعلق به آن منطقه بود، از جمله اینکه خودم کرد هستم، آن اتفاق روستای شین آباد در همین منطقه بود».!!!
آقای ناظری، شوالیه ی آواز خوان ایرانی، روستای شین آباد در نزدیکی پیرانشهر (خانا) را جزئی از کردستان می داند!. گویا ادعاهای موهوم گروهکهای کرد بیش از همه خود ملت کرد را در اشتباهی عظیم فروبرده است.
لطفا، حد خود را بدانید.
آذوح
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn