معاون فني و عمراني شهرداري تبريز عنوان کرد: ریزگردهای دریاچه ارومیه، مشکل جدید تبریز

آذوح: معاون فني و عمراني شهرداري تبريز گفت: با توجه به وضعيت بحراني درياچه اروميه و تاثير آن بر آلودگي هوا، همكاري شهرداري هاي مناطق شش و هقت در ايجاد كريدورهاي فضاي سبز نقش مهمي در مقابله با ريزگردها خواهد داشت.
به گزارش ایسنا ، محبوب عبدالله‌پور در حاشيه بازديد از شهرداری منطقه هفت خاطرنشان کرد: احداث كانال هاي رواسان و كرجان نقش موثري در مهار سيلاب هاي اخير داشته است.
وی جاري شدن سيل در اثر وجود باران هاي شديد فصلي در حوزه منطقه هفت تبريز را يكي از مشكلات اهالي منطقه عنوان كرد و گفت : با تلاش و همت شهرداري منطقه هفت و با احداث و تكميل كانال هاي كرجان و رواسان اين مشكل مرتفع شده است.
معاون فني و عمراني شهرداري تبريز با اشاره به تخريب واحدهاي محدوده طرح شبدري افزود: تخريب اين واحدها نقش مهمي در تسريع اجراي طرح ملي رمپ ورودي و خروجي به اتوبان شهيد باكري داشت  كه با جديت و جسارت شهرداري منطقه هفت به انجام رسيد.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn