افزایش فضای امنیتی در غرب آذربایجان با تشدید فعالیت گروه های “تذکر لسانی”

آذوح: رژیم اسلامی ایران به انحاء مختلف به ایجاد فضای رعب و وحشت در مناطق مختلف آذربایجان جنوبی مبادرت می ورزد. این اقدامات که بیشتر تحت عناوینی همچون طرح های حجاب و عفاف، جمع آوری اراذل و اوباش، امر به معروف و … صورت می گیرد باعث ایجاد فضای سنگین امنیتی در جامعه می شود. هدف از این امر نیز گسترش فضای سرکوب در جامعه به منظور جلوگیری از وقوع هرگونه اعتراض خیابانی نسبت به بی عدالتی های موجود می باشد.
جغرافیای موسوم به ایران علاوه بر اینکه زندان ملل غیر فارس به شمار می رود، از نظر میزان آزادی های فردی نیز تبدیل به زندنی بزرگ شده است. رژیم اسلامی ایران با کنترل هرچه بیشتر شهروندان و افزایش نهادهای نظارتی و تقویت ابزارهای سرکوب، باعث شده تا در تمام گزارش های منتشره از سوی نهادهای بین المللی، ایران به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای ناقض حقوق بشر معرفی گردد.
در غرب آذربایجان نیز نیروی انتظامی طرح های ویژه ای برای افزایش جو سرکوب در جامعه ارائه نموده و به اجرا گذاشته است.
در این رابطه فرمانده انتظامی آذربایجان غربی گفت: “تعداد 3 هزار و 939 نفر از اقشار مردم در گروه‌های تذکر لسانی آذربایجان غربی سازمان‌دهی شده‌اند که امسال این اقدام گامی موثر در ترویج عفاف و حجاب داشت.”
یحیی شرفی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد اظهار داشت: “زمانی که تذکر لسانی در جامعه اسلامی نهادینه شود جایی برای ارتکاب گناه و جرم باقی نمی‌ماند.”
فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با بیان اینکه در اجرای طرح عفاف و حجاب و تذکر لسانی بسیاری از دستگاه‌های دولتی مانند سازمان تبلیغات اسلامی، نیروی انتظامی و صدا و سیما همکاری دارند، گفت: “لازم است تمام دستگاه‌های مسئول هر سه ماه یک بار گزارشی از عملکرد خود ارائه داده تا مشخص شود میزان عملکرد آنان تا چه حدی است.”
وی با تاکید بر اینکه در تذکر لسانی گروه‌های امر به معروف و نهی از منکر در سه شهرستان خوی، میاندوآب و تکاب عملکرد مطلوبی داشتند، افزود: بیش از 4 هزار نفر از اقشار مردم در گروه‌های تذکر لسانی آذربایجان غربی سازمان‌دهی شده‌اند که امسال این اقدام گامی موثر در ترویج عفاف و حجاب در این استان داشت.
این گونه اقدامات و اظهارات که به خوبی نشانگر عجز رژیم اسلامی در برابر روحیه آزادی خواهی و سرکشی در برابر قوانین ضد انسانی این رژیم از سوی اقشار مختلف جامعه می باشد، همواره واکنش های منفی فراوانی از سوی نهادهای مدافع حقوق بشر به همراه داشته است.
تیر ماه سال جاری نیز نهادهای امنیتی و انتظامی آذربایجان شرقی با در پیش گرفتن رویکردهای خشن و غیر انسانی اقدام به برخورد با شهروندان کرده بودند. در این راستا بیش از 30 تن در پارک های ائل گلی و مشروطه تبریز به شیوه ای غیر انسانی و خشونت آمیز بازداشت شده بودند. همچنین فرمانده انتظامی استان نیز دستور جمع آوری ماهواره ها را صادر نموده بود.
فرمانده انتظامی تبریز، درباره عملیات شب پنجشنبه 19 تیر ماه  که منجر به آزار و اذیت شهروندان شد گفته بود: “ این عملیات در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی به اجرا درآمد و طی آن 30 نفر مزاحم به نوامیس مردم و افراد بد پوشش دستگیر شدند. ”
از سوی دیگر فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان شرقی با تاکید بر تشدید مقابله با معضلات اجتماعی و اخلاقی در استان، دستور جمع آوری گیرنده های ماهواره را صادرکرده بود.
محسن حسن خانی ، روز جمعه درنشست کمسیون امنیت اخلاقی استان، افزوده بود: “یگان های انتظامی و امنیتی استان با تلاش مضاعف، امنیت اجتماعی و اخلاقی را ارتقاء بخشیده و با برخورد و تشدید مقابله و فرهنگ سازی، سعی دارند معضلات اجتماعی و اخلاقی را سامان دهند.”
وی دراین جلسه دستور داد به منظور ساماندهی حوزه اجتماعی و اخلاقی استان ماموران انتظامی تجهیزات گیرنده ماهواره ی را هرچه سریعتر جمع آوری کنند.
حسن خانی اظهارکرده بود: “در خصوص بدحجابی و بد پوشی، معضل سگ گردانی، آلودگی های صوتی و روزه خواری نیز نیروی انتظامی نسبت بهبرخوردهای شدید اقدام می کند.”
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn