مهرداد بایرامی مهاجم اردبیلی تراختور: من اسیر پایتخت عشقم، مرا با پایتخت سرخابیها چکار؟!
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 28 آبان 1393 05:03
آذوح: بازیکن جدید تیم فوتبال تراختور آزربایجان در اظهار نظری جالب گفت: من اسیر پایتخت عشقم، مرا با پایتخت سرخابیها چکار؟! مهرداد بایرامی پس از پیوستن به تراختور آزربایجان متن جالبی را در صفحهی شخصی خود در اینستاگرام نوشت.
این مهاجم جوان اردبیلی در اینستاگرام خود نوشت: من اسیر پایتخت عشقم، مرا با پایتخت سرخابیها چکار؟! نه خونم سرخابی هست و نه خواب سرخ آبی میبینم. رویای من از جنس ساوالان است، رویای من از جنس وطنم است، رویای من تراختوری شدن بوده، هست وخواهد بود. مهرداد بایرامیهمانند عقاب بر بالای ابرها پرواز کردن آروزیم هست، با تراختورچیها بالاتر از ابرها پرواز کردن را خواهم آموخت.
وی افزوده است: من هرجا بودم، هستم و خواهم بود، نام تراختور بر بالهای من حک شده است؛ از گسترش تا تراختور به عشق هوادار. هوادار ما فرهنگ میسازد، “آزربایجان تیملری فرق ائلهمز رنگلری” فریاد میزند و من از برادر کوچکتر تراختور به تراختور رویاهایم پیوستم.
بایرامی در پایان از آرزوی پیوستن به تیمهای اروپایی خبر داده است.
گفتنی است مهرداد بایرامی که فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در تیم گسترش فولاد داشت، این فصل نتوانست عملکرد خوبی در این تیم داشته باشد و پس از رضایت فراز کمالوند به تراختور پیوست تا در نیم فصل دوم برای این تیم به میدان برود.
تبریزسسی