واکنش ها به طومار دو هزار نفری شهروندان اهر
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 14 دی 1393 13:10
آذوح: طومار شهروندان اهری برای اتمام عملیات اجرایی پروژه بزرگراه اهر- تبریز پس از بازتاب در مطبوعات استانی با واکنشهایی همراه بود.
به گزارش اویان نیوز ، در هفته های اخیر به همت فعالان مدنی شهر اهر، طوماری به امضا ۲ هزار تن از شهروندان این شهر رسید که در آن خواستار پیگیری جدی و پایان دادن به پروژه بزرگراه اهر- تبریز در کوتاهترین زمان ممکن شدند.
این طومار که در خطاب به استاندار آذربایجان شرقی نوشته شده بود، رونوشتی از آن به نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان و نشریات استانی نیز ارسال شد.
این طومار با مخالفتهای مسئولان شهری به خصوص فرماندار سابق، امام جمعه اهر و مسئولان امنیتی همراه بود.
با این وجود طومار «تظلم مردم اهر» در نشریاتی چون سرخاب، صائب تبریز، آذربایجان، امین، گویا و نیز خبرگزاری های مختلف انعکاس یافت.
پس از انعکاس این طومار عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی طی سفری یک روزه از روند اجرایی جاده اهر – تبریز بازدید نمود.
وی در حاشیه این سفر در گفتگو با خبرگزاری ها گفت: با اعتبارات موجود امکان اجرای کامل طرح های وزارت راه وجود ندارد.
وزیر راه و شهرسازی در این سفر با بیان اینکه یک هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه بزرگراه اهر-تبریز نیاز است افزود: مشکل عمده این مسیر ۵۰ کیلومتری در وسط راه است که تاکنون اقدامی برای آن صورت نگرفته و باید برای آن برنامه ریزی شود.
به نظر فعالان محلی، مهمترین واکنش به این طومار جایگزینی فرماندار اهر بود.
در روزهای پس از انتشار این طومار با حکم استانداری آذربایجان شرقی عابدی جایگزین صدیقی به عنوان فرماندار این شهر معرفی شد.
جبارزاده استاندار آذربایجان شرقی در آیین معارفه فرماندار جدید اهر نیز پروژه بزرگراه اهر- تبریز را از «اولویت اصلی» استانداری عنوان نمود.
با این حال برخی نمایندگان مجلس با انتقاد از بودجه اختصاص یافته به این پروژه اقدامات مسئولان دولتی برای تکمیل آن را ناکافی ارزیابی کردند.
فلاحی نماینده اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در جلسه مشترک با وزیر عنوان کرد: اگر جاده اهر-تبریز که عملیات اجرایی آن از سال ۸۶ آغاز شده هر سال چند کیلومتر کار میشد، این پروژه به اتمام رسیده بود، اما با این اعتبارات قطره چکانی راه به جایی نمی برد.
جاده ی اهر – تبریز یکی از پرحادثه ترین راه های مواصلاتی در آذربایجان می باشد که سالانه ده ها تن در اثر تصادفات رانندگی در این جاده جان خود را از دست می دهند.