علی پرمهر: یکی از آرزو های من اجرای کنسرت در تبریز است

آذوح:
گزارش سایت هم نوا از خواننده ی نوظهور آذربایجانی:
موسیقی آذربایجانی، خواننده جوان، دکور حرفه‌ای و شبکه دوم سیما، همه این‌ها عواملی بود که من و خیلی از مردم تبریز و آذربایجان را در جلوی تلویزیون میخکوب کرد .علی پرمهر خواننده جوانی است که صدایش را اولین بار از شبکه دو سیما شنیدم و طی تماس با دوستان و پیگیری‌های متعدد شماره همراه این خواننده جوان آذری را یافته و با ایشان تماس می‌گیرم.
سلام می‌دهم، و از ایشان معنای نام فامیلی وی یعنی «پرمهر» را جویا می‌شوم. با صدای دل‌نشین توضیح  می‌دهد که فامیلی‌اش از نام روستایشان گرفته شده. نام روستای علی ،«پلمه یئر» بود که متاسفانه در زمان حکومت طاغوت به پرمهر تغییر داده شد. پلمه یئر در زبان ترکی یعنی جای که دائما مه آلود هست. «پلمه یئر» مغان زادگاه خوانده جوان ماست. علی از تعزیه خوانی خود می گوید، او موسیقی را با تعزیه شروع کرده، بعدها به رشت و در نهایت به تهران مه آلود قدم گذاشته اما در این مسیر هدف خود را گم نکرده است.
علی پرمهر، موسیقی را از ۱۴ سالگی با شاگردی نزد استادانی همچون فریدون پور رضا و نوربخش (از شاگردان ارشد استاد شجریان) شروع کرده، جالب‌تر از همه این هست که علی پرمهر نزد اساتیدی تعلیم دیده هست که تورکی خوان و یا آذربایجانی نیستند.
علی از دل خود می گوید، از دلی که به او تورکی آذربایجانی خواندن را پیشنهاد می داد. فرزند دیار آذربایجان خود را اول ترانه سرا و شاعر سپس آهنگساز و در نهایت خواننده می داند، علی شاید ذوق هنری خود را از طبیعت بکر مغان گرفته است.
این خواننده جوان آذربایجانی به ترانه هایی که تا به حال به زبان فارسی سروده است، اشاره کرد و گفت: ترانه های زیادی به زبان فارسی سروده ام که آنها را دراختیار خوانندگان مطرحی همچون چاووشی، فرزاد فرزین، استاد ایرج و.. قرار داده ام.
وی همچنین افزود: همه شعر های ترانه هایم را خود سروده ام و کار خود را با صداو سیما و با ترانه سرایی برای تیتراژ شب شیشه ای شروع کرده ام و این آغازی بود برای اینکه با مردم ارتباط برقرار کنم.
پر مهر در پاسخ به پرسش خبرنگار در خصوص اینکه چرا در تهران مسیر خوانندگی اش را تغییر نداده است، گفت: علی برای دلش ارزش زیادی قائل است، در این مسیر قرارداد میلیونی را با خسارت زیاد به جان خریدم تا همچنان فرزند شایسته مغان باشم. یکی از آرزوهای من این است تا در تبریز کنسرت داشته باشم و در مقابل مردم فهیم آذربایجان ترانه های خودم را اجرا کنم.
وی همچنین از علاقه خود به تیم تراکتورسازی گفت و افزود: من در برد پرگل تراکتورسازان مقابل پرسپولیس در استادیوم یادگار امام تبریز حضور داشتم و در این برد با طرفداران تراکتورسازی شریک بودم. در همین جا نیز قول می دهم به زودی ترانه ای را در وصف تیم تراکتورسازی ساخته و اجرا کنم. من خودم را هوادار دو آتیشه تراکتور می دانم و تا به حال در همه بازی های تراکتور سازی در تهران در استادیوم حضور داشته ام.
آلبوم «یاغیش آلتیندا» از علی پرمهر بهمن ماه امسال به صورت رسمی به بازار عرضه خواهد شد.
همچنین  ترانه های «ائوده چؤله چیخما» و «یاغیش آلتیندا» از آثار علی پرمهر هست که تا به حال در شبکه های دو و نسیم توسط  وی اجرا شده است.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn