جاده ی اهر – تبریز جان 5 معلم را گرفت

آذوح: صبح امروز در یک حادثه رانندگی در جاده ی اهر – تبریز ۵ معلم جان خود را از دست دادند.
به گزارش اهروصال ، حبیب حسینقلیزاده مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان شرقی اظهار داشت: امروز سه فقره تصادف در جاده اهر – تبریز رخ داد که متاسفانه ۵ نفر کشته و ۵ نفر دیگر مصدوم شدند.
وی افزود: در اثر واژگونی دو دستگاه پژو دو نفر مصدوم شدند، در  اثر برخورد یک دستگاه مینی بوس و یک دستگاه پژو سه نفر مصدوم شدند و متاسفانه در برخورد یک دستگاه روآ و یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که حامل ۵ نفر از معلمان مدارس شهرستان اهر  که حوالی ساعت ۷:۳۰ صبح رخ داد ۵ نفر از معلمان شهرستان اهر در دم جان سپردند.
پس از این سانحه روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان اهر با انتشار اطلاعیه اسامی معلمان فوت شده را اعلام کرد: علیرضا فضلی، شهین پور شیخ، معصومه ابراهیمی، یمن حیدری و بیوک خانم قربان موحد.
واکنش نماینده اهر: ای کاش میمردم و این خبر را نمی شنیدم
عباس فلاحی باباجان نماینده اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی در واکنش به این سانحه رانندگی به آناج اظهار کرده: اکنون با شنیدن خبر این حادثه آروزی مرگ می کنم و ای کاش می مردم و چنین خبری را نمی شنیدم.
وی با بیان اینکه تلفات این جاده از زلزله بیشتر بوده است، گفت: امروز صبح با شنیدن این خبر  با وزیر تماس گرفتم و قضیه را اطلاع دادم، آقای وزیر اکنون پاسخ دهید، جواب مردم را چه بدهم، چگونه مردم را به آرامش دعوت کنم.
فلاحی افزود: زمانی که این موضوع افزایش اعتبار را برای وزیر مطرح کردم، وزیر با بی خیالی گفت که شما مگر وضعیت نفت کشور را نمی دانید.
نماینده اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به اینکه قبلا نیز به دلیل وقوع حوادث خونین در این جاده  جلساتی برای حل معضل این جاده تشکیل شد، با این حال اعتبار مناسبی برای تکمیل آن در نظر گرفته نشد، چرا نباید به خواسته اساسی یک ملت توجه نشود، تا کی باید در این جاده خون ها ریخته شود.
وی در ادامه سخنان خود گفت: چرا باید عده ای نزول خوار و رباخوار پول مس سونگون را حیف و میل کنند و اما از این معدن برای مردم ریالی در نظر گرفته نشود؟
در روزهای گذشته، بیش از ۲۰۰۰ تن از شهروندان اهری با امضای طوماری خواستار تسریع تکمیل پروژه بزرگراه اهر – تبریز شده اند.
جاده ی اهر – تبریز یکی از پرحادثه ترین راه های مواصلاتی در آذربایجان می باشد که سالانه ده ها تن در اثر تصادفات رانندگی در این جاده جان خود را از دست می دهند
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn