نماينده تبريز در مجلس تایید کرد: تلفنها کار نمی کردند، مسئولان امنيتی و تمام مديران امر بايد پاسخگو باشند

آذوح: محمد اسماعيل سعيدی گفت: بازی با احساسات ۸۵ هزار تماشاگر صحيح نيست. در ورزشگاه حضور داشتم. اسکوربورد کار نمی‌کرد. بارها تلاش کردم تا از طريق تلفن همراه تماس حاصل کنم که مقدور نبود و مسئولان مخابرات بايد پاسخگو باشند. مسئولان امنيتی و تمام مديران امر بايد پاسخگوی ضعف‌های ارتباطی اين مجموعه باشند. از مردم می خواهم خويشتنداری خود را حفظ کنند تا از طريق مجلس پيگير باشيم.
ناظر بازی
حسين شمس محمدی گفت‌: آنقدر جو استاديوم ويژه بود که نمی‌توانستيم کاری انجام دهيم. برقراری ارتباط از طريق موبايل امکان‌پذير نبود. ۲۷ سال است که در فوتبال حضور دارم و ۱۱ سال به عنوان دبير هیأت فوتبال تهران فعاليت کردم اما تاکنون چنين جوی را در ورزشگاه نديده بودم. استاديوم زير پای ما می‌لرزيد.
مديرعامل نفت
منصور قنبرزاده گفت: اتفاق عجيبی در ورزشگاه رخ داد. از طريق تلويزيون در رختکن بازی‌های ديگر را پيگيری می‌کرديم اما از دقيقه ۸۷ شبکه‌های تلويزيونی، راديويی و حتی موبايل قطع شد و هيچ راه ارتباطی نداشتيم. در همان لحظات اعلام کردند ديدار سپاهان و سايپا مساوی شده.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn