رئیس دپارتمان داوری فدراسیون: داور را روز قبل از بازی تراختور عوض کردند

آذوح: حسین عسگری پس از برکناری از ریاست دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال ایران خود را قربانی اتفاقات تبریز معرفی کرد.
حسین عسگری ریاست سابق دپارتمان داوری درباره دلایل برکناری خود در گفت و گو با خبرآنلاین گفت:«مشکلات و دخالت هایی که در داوری می کردند ، مشخص بود روزی در جایی خودش را نشان می دهد. من از ۲ سال پیش این ها را گفتم ، یک ماه و نیم پیش استعفایم را دادم و در آن نامه نوشتم که داوری فوتبال مان مشکلات زیادی دارد . به آقایان گفتم  با این شرایط فوتبال مان لطمه می خورد اما آقایان اصلا توجهی نکردند
وی ادامه داد: «وقتی در تبریز این اتفاقات افتاد، ترسیدند، برای اینکه خودشان بمانند اصلا توجهی به آن حرف ها نداشتند. گشتند و یک مقصر پیدا کردند. ان یک نفر هم من بودم. من کجای این بازی بودم؟ الان آقایانی که بر خلاف قوانین فیفا و ای اف سی در کار چینش داوری دخالت کردند،کجا هستند؟ آنها که روز قبل از بازی انتخاب مرا عوض کردند؟ حالا گشتند و من را به عنوان مسبب این اتفاقات قربانی کردند. درحالی که اصلا موضوع چه ارتباطی با ما نداشت. اصلا مگر من فغانی را برای این این بازی انتخاب کردم که الان باید پاسخگو باشم؟»
به گفته عسگری «به زور» داور بازی تراکتورسازی و نفت را عوض کردند و ترکی پیشنهاد کمیته داوران بود.
وی می افزاید: «اما به خاطر اشتباه ۲ سال قبل او در بازی با استقلال در زمان مربیگری قلعه نویی ، این داور جایش را به فغانی داد که تبریزی ها از او برای داوری ۴ هفته قبلش در اصفهان دلخوری داشتند، قایان باید خودشان بیایند و بگویند چرا وقتی من محسن ترکی را انتخاب کردم ، او را برداشتند و گفتند فغانی به تبریز برود
فدراسیون فوتبال «عدم هماهنگی در یکسال گذشته بین کمیته و دپارتمان داوری» را دلیل بروز اشتباهات در داوری مسابقات دانسته و همین مسئله را باعث استعفای حسین عسگری و موافقت رئیس فدراسیون عنوان کرد، با این حال عسگری در این باره گفت: «این ها برای اینکه بخواهند جو تبریز را آرام کنند، همه چیز را انداختند گردن من و فغانی.»
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn