چهارمین شماره گاهنامه ” اولدوز” در دانشگاه شهید مدنی آزربایجان منتشر شد
- توضیحات
- منتشر شده در جمعه, 11 بهمن 1392 02:10
آذوح: چهارمین شماره ” اولدوز” در دانشگاه شهید مدنی آزربایجان از سوی فعالین دانشجویی در این دانشگاه انتشار یافت .” اولدوز” گاهنامه تورکی ـ فارسی کانون شعر و ادب دانشگاه شهید مدنی آزربایجان میباشد که علی محمدزاده مدیر مسئول و سمیرا تازهکندی سردبیر این گاهنامه را به عهده دارند .
بنا به اطلاع گروه خبری تبریز سسی، در این شماره از گاهنامه تورکی ـ فارسی کانون شعر و ادب “یه روز یه تورکه”، “معرفی کتاب”، ” اندیشه در انسان”، “شعر”، “تقویم آزربایجان”، “ادبیات ایران و جهان” و … را می توانید مشاهده کنید.
اولدوزـ شهید مدنی آزربایجاناین نشریه را از اینجا می توانید مشاهده کنید:
سخن سردبیر
این بار میخواهیم نه ازادبیات ونه دغدغههای آن حرف بزنیم چون تا به امروز ارزش ادبیات وشاخصهای ادبی در جامعه نهادینه نشده و به این اندیشه نرسیدهایم که باید به اشخاصی که در حیطه ی فرهنگ وادبیات فعالیت میکنند، بها دهیم.
البته از جمله مهمترین عامل عقبماندگی افراد در بخشهای مختلف زندگی اجتماعی را میتوان در جهل و نادانی آنها نسبت به حق و حقوق خویش جستجو کرد که همواره به عنوان مانع اصلی برسر راه تکامل فکری خویش وجامعه میباشد. به جرات میتوان گفت که دراین عقب ماندگی خواه نا خواه عواملی دخیلاند که این عوامل گاه میتوانند نزدیکانمان باشند یا مسئولان ما… درواقع حیطههایی از زندگی فردی و اجتماعی که محل ناکامی ومشکلات است و دیگران درآن نقش دارند باید مشخص وبه آنها پرداخته شود تاچارهای بدست آید . یکی ازاین حیطه ها فرهنگ است، البته پرداختن به حیطهی فرهنگ با تمام ابعادش و بررسی کردن فعالیتهایی که به عنوان فعالیت فرهنگی دانشگاه شناخته شده اند بسی دشوار است.با این حال اگر یک فرد با کمترین دقت نظر فعالیتهای فرهنگی دانشگاه را در ترمهای اخیر مورد بررسی قرار دهد، خواهد دید که این فعالیتها با روند فرسایشی روبه روست و حجم فعالیتهای انجام شده در مقایسه با توانایی دانشجویان قابل مقایسه نیست که این باعث بی انگیزه شدن دانشجوی فعال میشود.با وضع موجود اگر بخواهیم به مسئولین فرهنگی دانشگاه نمره بدهیم، چندان نمرهی خوب و قابل قبولی نخواهد بود.
مسئله ی دیگر نادیده گرفتن استقلال نظر دانشجویان و عدم توجه به خلاقیت آنهاست، در حالی که در حوزهی فرهنگ باید تنوع فکری باشد و افراد نقش آفرین باشند نه مقلد ولی رفتار مسئولان فرهنگی در حوزهی فرهنگ باعث پایمال شدن افکار فرهیخته می شودکه دانشگاه را به رباط خانه تبدیل میکنند
و آخرین نکته ی مهم این میباشد که مسئولان دانشگاه فراموش نکنند که دانشجویان در دانشگاه فقط درحال تحصیل نیستند بلکه زندگی هم می کنند.