درگذشت ناصر پورپیرار، تاریخ نگار چالش برانگیز ایرانی+ برخی آثار

آذوح: ناصرپورپیرار، تاريخ نگار ، پژوهشگر ، ناشر و نویسنده كه ديدگاه‌هاى تاریخی او موافقان و مخالفان زیادی در جامعه ایرانی داشت، در سن 75 سالگی بر اثر بیماری در گذشت.
طبق اطلاعات منتشر شده درباره اين نويسنده، نام اصلى وى ناصر بناکننده معروف به ناصر پورپیرار، موسس نشر کارنگ و نشر نیل بود که در سال 1319 در تهران به دنیا آمد.
ديدگاه‌هاى جنجالى او درباره تاريخ ايران بحث و مجادله‌هاى زيادى بر جاى گذاشت. مهمترين آنها اين بود كه او تاریخ ایران را ساخته دست یهودیان معرفی کرد و باور داشت هخامنشیان قومی خونریز و وحشی بودند که به دستور و مزدوری یهودیان بر ایران چیره شده و آنچنان نسل کشی کرده‌اند که تا 12 سده پیش از ظهور اسلام، جنبنده‌ای در جغرافیای فرضی ایران نمی‌زیسته‌ است. کتاب های زیادی در رد و تایید نظرات این مورخ ایرانی نوشته شده است.
پورپيرار ورود مسلمانان عرب به ایران را سر آغاز تاریخ ایران دانسته و میراث فرهنگى ایران را مرهون آنان می‌داند.
پورپیرار بر این باور بود که همه منابع مکتوب سه قرن ابتدایی ظهور اسلام جعلی و ساختگی هستند. وی زبان فارسی را بی‌مایه توصیف می‌کرد، فردوسی را مزدور می‌خواند، و نيز سلمان فارسی را زائیده توطئه یهودیان دانسته و گلستان سعدی را معیوب و ناقص می‌شمرد.
اين نويسنده ناقد تاريخ مكتوب ايران معتقد بود سعدی هیچگاه از شیراز خارج نشده و همه سفرهای سعدی جعلی است. از پورپیرار مجموعه‌ای در چهار بخش تحت عنوان «دوازده قرن سکوت» یا «تأملی در بنیان تاریخ ایران» درباره تاریخ ایران منتشر شده است. او کتابی به نام «مگر این چند روزه» درباره سعدی شاعر معروف ایرانی نیز دارد.
وى ویراستاری کتابی با نام «چنین گفت داریوش!» نوشته هاید ماری کخ، بازخوانی نهایی کتاب «عرب ستیزی در ادبیات معاصر ایران» نوشته جویا بلوندل سعد، و نيز یراستاری ترجمه کتابی با عنوان «سفرنامه رابی بنیامین تودولایی» ترجمه مهوش ناطق را انجام داده است.
پورپیرار پس از آنکه نتوانست برای بقیه کتاب‌هایش مجوز انتشار بگیرد، آنها را به شکل مجموعه مقالات در وبگاه شخصی خود منتشر می کرد.
گفتنی است برخی از آثار وی توانسته پرده از سیاستهای شوونیستی رژیمهای پهلوی و رژیم فعلی ایران برداشته و تاریخ سازی ها را افشا سازد.
در زیر می توانید دو نمونه از این موارد را مشاهده فرمایید:
"سلمان پاک فارسی!"
"خلاصه ی مستند مجعولات مجلل+ ویدیو"
آذوح
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn