ستایش باراک اوباما از انساندوستی پسر تبریزی
- توضیحات
- منتشر شده در شنبه, 14 شهریور 1394 01:08
آذوح: صفحه فیسبوکی «آدمهای نیویورک» روز پنجشنبه نوشتهای را از زبان یک پدر تبریزی در توصیف روحیات پسر ده ساله خود منتشر کرد که باراک اوباما، رئیس جمهوری با انتشار پیامی پای این نوشته به ستایش از آن پرداخت.
گفتههای این پدر که در شهر تبریز زندگی میکند به این شرح است: «امروز تولد ده سالگی اوست. او پسری بسیار حساس است که دوست دارد مشکلات مردم را حل کند. یک بار وقتی که پنج سالش بود همراهم به خرید آمد و ما یک کیلو زردآلو خریدیم. من اجازه دادم که کیسه زردآلوها را تا خانه بیاورد. او در تمام مسیر یک ذره عقبتر از من راه میآمد. بعد از چند دقیقهای خواستم که زردآلوها را به من بدهد. او گفت: "نمیشه. همه شون رو به این و اون دادم." همان موقع بود که فهمیدم بچه انساندوستی را بزرگ میکنم.»
و اما کامنت آقای اوباما که صفحه فیسبوک فارسی وزارت خارجه آمریکا هم آن را منتشر کرده است: «چه داستان الهام بخشی. یکی از نکات لذت بخشی که میتواند برای یک پدر یا مادر اتفاق بیافتد، این است که ثمره تربیت و ارزشهایی را که به آنها آموختهاند در رفتار فرزندشان ببیند و این داستان روی من تاثیر خاصی گذاشت. امیدوارم این نوجوان هیچوقت علاقهاش برای کمک به دیگران را از دست ندهد. و من هم به سهم خودم همچنان هر آن چه را در توانم هست انجام خواهم داد تا جهان را به جایی تبدیل کنم که این نوجوان و نوجوانان دیگری مانند او بتوانند به طور کامل از از قابلیتهایشان استفاده کنند. (و امیدوارم اگر روزی او را ببینم یک زردآلو هم برای من نگه داشته باشد!) باراک اوباما.»
صفحه «آدمهای نیویورک» از صفحات پرطرفدار فیسبوک است که گرداننده و عکاس آن به تازگی سفری به ایران داشت.