خداحافظی غریبانه تونی از تبریز؛ تونی: به من اطلاعات دروغ داده اند

آذوح: سرمربی تراکتورسازی به همراه دستیارانش بامداد امروز تبریز را به مقصد پرتغال ترک کرد.
به گزارش نصر، تونی اولیویرا که در نشست خبری قبل بازی با تیم پرسپولیس تهران با صحبت هایش به همگان  شوک وارد کرد بامداد امروز تبریز را به سمت پرتقال ترک کرد.
تونی که در نشست خبری خود با تاکید بر اینکه خبری از جدایی چند بازیکن سرباز در نیمه راه را نداشت گفت: بنده در ابتدا خبری از جدایی بازیکنانم نداشتم و بازیکنانی را هم که خواسته بودم برایم محیا نکردند.
وی در ادامه از موضوعات سه هفته پیش نیز صحبت کرد نشان از بالا گرفتن اختلافات تونی و مدیریت باشگاه در مورد بازیکنان خبر می داد ولی وی به طور کامل پرده از این مشکلات بر نداشت و فقط به این جمله بسنده کرد که "روزی در مورد همه چیز صحبت خواهم کرد."
وی بعد از صحبت های خود گفت: "من به خاطر مشکلات همسرم مجبورم به کشورم برگردم."
هرچند این جمله را چند بار هم از زبان وی شنیده ایم و شاید بهانه ای است برای خداحافظی وی از تبریز و هواداران پرشور تراکتورسازی.
ایران پوریان کاپیتان سرخ پوشان تبریزی نیز پس از باخت مقابل پرسپولیس تهران در جمع خبرنگاران درباره صحبت های تونی مبنی بر خداحافظی خود گفت:تنها کسی که در این وضعیت می تواند به تراکتورسازی کمک کند فقط تونی هست و فقط امیداواریم که ایشان پس بهبودی همسرشان به تبریز برگردنند.
سعید آقایی نیز با انتشار عکسی از خداحافظی غریبانه تونی و دستیارانش گفت: کسی در فرودگاه نیست. روزهای خوش ما با این ها بود و حال در روزهای بدمان نباید فراموششان کنیم.
حال باید منتظر تصمیمات مدیریت باشگاه باشیم تا ببینیم چگونه رضایت تونی را درباره بازیکنان جلب می کند و یا اصلا تونی بار دیگر به تبریز خواهد آمد؟
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn