جواد رجبزاده فعال حرکت ملی آزربایجان وارد چهارمین ماه بازداشت خود گردید
- توضیحات
- منتشر شده در سه شنبه, 10 دی 1392 03:56
آذوح: جواد رجبزاده از فعالین حرکت ملی آزربایجان امروز دوشنبه ۹دی ماه ۹۲وارد چهارمین ماه بازداشت خود گردید.
به گزارش گروه خبری تبریز سسی، این فعال ملی ـ مدنی آزربایجان روز سه شنبه ۹مهرماه ۹۲از سوی نیروهای امنیتی دستگیر و برای گذراندن یک سال حبس تعزیری خود به قرنطینهی زندان مرکزی تبریز انتقال یافته بود و روز شنبه ۱۳مهرماه سال جاری به بند سه گانه و پس از یک روزماندن در آن بند روز یکشنبه به بند ۱۲محکومین منتقل شده بود.
جواد رجبزادهدر بند ۱۲محکومین زندان مرکزی تبریز محدودیتهای شدید، کمبود امکانات اولیه و فقدان هرگونه حریم و فضای شخصی برای زندانی و همچنین وضعیت غذا نامطلوب و فاقد هر گونه تنوع می باشد زندانیان همواره با کمبود پتو مواجه هستند و تحویل آن از طرف خانواده زندانی نیز ممنوع می باشد.
گفتنی است، ماموران امنیتی، روز شنبه ۶مهرماه ۹۲اقدام به بازداشت پدر این فعال نموده بودند که ایشان روز سه شنبه ۹مهرماه با معرفی خود به مقامات قضایی بازداشت شد.
خاطر نشان کنیم که جواد رجبزاده چندی پیش در تبریز توسط نیروهای اطلاعاتی بازداشت و پس از بازجویی با تامین وثیقه ای به ارزش ۲۰میلیون تومان از زندان مرکزی تبریز آزاد شده بود.
وی، در سال ۸۷به صورت غیابی از سوی دادگاه انقلاب تبریز به اتهام تبلیغ علیه نظام به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.