اعتراف جالب داور دیدار تراختورسازی: هواداران می گویند شما فارسها دوست ندارید ما ترکها موفق باشیم
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 08 مهر 1394 23:57
آذوح: داور دیدار تراختورسازی آزربایجان و پرسپولیس ایران گفت: برخی شعارها در ورزشگاه یادگار امام تبریز رنگ و بوی سیاسی داشت .
به گزارش آذوح داور بینالمللی ایران ادامه داده است: "وقتی ششگلانی رئیس هیئت فوتبال استان آذربایجان شرقی قبل از بازی و در جلسه هماهنگی، به ناظر بازی و نماینده فدراسیون اعلام میکند که ترکی نباید این دیدار را قضاوت کند و درخواست تغییر داور را دادهایم، معلوم است که این اتفاقات میافتد."
اما جالبترین بش مصاحبه ی محسن ترکی آنجاست که ناخواسته به واقعیتی اشاره می کند که تاکنون بارها توسط رسانه های مرکزگرا و اپوزیسیون بایکوت شده است. وی از راز حمایت بیدریغ ترکها از تیم تراختورسازی پرده برمیدارد: "در فرودگاه به هنگام بازگشت از تبریز به مشهد، برخی از طرفداران تراکتورسازی به من گفتند که شما فارسزبانها دوست ندارید ما ترکزبانها موفق باشیم. این حرف چه معنی دارد و به چه دلیل باید این کار را انجام دهیم؟ به هواداران تراکتورسازی گفتم فامیلی من «ترکی» است و خیلی از ترکزبان ها در مشهد کار میکنند ولی هیچ مشکلی پیش نیامده است. من به مردم تبریز ارادت دارم و افتخار میکنم که فامیلیام ترکی است. ضمن اینکه برخی شعارها در ورزشگاه یادگار امام تبریز رنگ و بوی سیاسی داشت و لیدرهای این باشگاه باید پاسخگو باشند."
آذوح