آغاز ضد حمله نیروهای مالکی به "داعش"در تکریت و موصل

آذوح: نیروهای مالکی بامداد یکشنبه 16-6-2014 حملات هوایی خود را علیه شبه نظامیان "داعش" و دیگر گروه های مخالف حکومت مالکی در شهر تکریت، مرکز استان صلاح الدین، و مناطقی در جنوب شهر موصل آغاز کردند.
نیروی های مالکی همچنین شهر بیجی که یکی از پالایشگاه های نفت عراق در آن قرار دارد را مورد هجوم قرار دادند.
در حالی که داوطلبان شیعه عراقی در پاسخ به فتوای آیت الله علی سیستانی در یک بسیج عمومی خود را برای جنگ با داعش آماده می کنند، نیروهای مالکی یک کمربند امنیتی در اطراف بغداد بوجود آوردند.
رژه "ارتش مهدی" مقتدی صدر
در همین حال مقتدی صدر روحانی بانفوذ عراق و رهبر نیروهای معروف به "جیش المهدی" از تمام اعضای این ارتش در سراسر عراق خواسته است تا برگزاری "رژه" عمومی در تمام شهرهای عراق، برای ریشه کن کردن "تروریسم" در عراق آماده شوند.
گفتنی است که آیت الله علی سیستانی روز جمعه پس از رویدادهای عراق با صدور فتوایی شیعیان این کشور را به حمل سلاح و دفاع از آنچه که وی "حفاظت از مقدسات " خواند، دعوت کرد.
پس از فتوای آیت الله سیستانی، الامین ضمن انتقاد از صدور فتواها در چنین شرایطی گفت: "صدور فتوای بسیج نظامی به معنای دامن زدن بیشتر به اختلافاتی است که رنگ فرقه گرایانه دارند. "
وی اظهار داشت:" نقش مراجع دینی باید برای متوقف کردن خونریزی و متحد کردن مسلمانان و دور کردن فتنه ها از آنها و فراخواندن مردم به صلح باشد ونه به خشونت و حمل سلاح ".
العربیه
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn