دولت اوکراین خواستار جلسه اضطراری پارلمان شد
- توضیحات
- منتشر شده در پنج شنبه, 03 بهمن 1392 23:46
آذوح: در حالی که رییس جمهور اوکراین به منظور پایان دادن به ناآرامیها ضمن دیدار با رهبران معترضان٬ خواستار برگزاری جلسه اضطراری در پارلمان شده است٬ اعتراضهای ضد دولتی همچنان در کیف ادامه دارد و به دیگر شهرهای اوکراین نیز سرایت کرده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه٬ روز پنجشنبه سوم بهمنماه٬ فرماندار شهر غربی لووف به دنبال حمله معترضان به دفاتر دولتی٬ مجبور به استعفا شده است. طبق گزارشها علاوه بر لووف٬ چهار شهر غربی دیگر نیز شاهد اعتراضهای ضد دولتی هستند.
در عین حال اخبار حاکی است که اعتراضها در کیف٬ پایتخت اوکراین٬ همچنان ادامه دارد و به گزارش آسوشیتد پرس روز چهارشنبه٬ دوم بهمنماه٬ دو تن در جریان اعتراضها در کیف کشته شدند. این نخستین بار است که در ناآرامیهای دو ماه اخیر٬ افرادی در جریان اعتراضها جان خود را از دست میدهند.
اعتراضهای اوکراین در حالی ادامه دارد که ویکتور یانوکوویچ٬ رئیس جمهور این کشور در تلاش است تا به این ناآرامیها خاتمه دهد.
به گزارش خبرگزاری رویترز آقای یانوکوویچ سوم بهمنماه خواهان برگزاری جلسه اضطراری در پارلمان این کشور شد تا برای پایان دادن به این بحران سیاسی راهحلی اندیشیده شود. وبسایت پارلمان اوکراین اعلام کرده است که این جلسه روز سهشنبه٬ هشتم بهمنماه تشکیل جلسه خواهد داد.
در عین حال شبکه خبری روسی «راشا تودی» سوم بهمنماه در خبری فوری اعلام کرد که نخست وزیر اوکراین گفته است٬ در صورتی که پارلمان رای به منحل شدن دولت بدهد٬ دولت این کار را انجام خواهد داد.
از دیگر سو رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه٬ دوم بهمنماه٬ با سه تن از رهبران معترضان دیدار کرده است که به دنبال آن ویتالی کلیچکو٬ یکی از رهبران مخالفان٬ اعلام کرد که طرفین به توافق نرسیدهاند.
اعتراضها در اوکراین پس از آن آغاز شد که دولت این کشور ۳۰ آذرماه اعلام کرد که قرارداد همکاری نزدیک با اتحادیه اروپا را امضا نمیکند و تصمیم دارد به جای همکاری نزدیک با این اتحادیه٬ همکاریهای بیشتر با روسیه را در پیش بگیرد.