ادامه اعتراضات کارگری به فساد در تامین اجتماعی؛ طومار چند هزار نفره به مجلس
- توضیحات
- منتشر شده در چهارشنبه, 11 دی 1392 01:27
آذوح: در ادامه اعتراضات به فساد صورت گرفته در سازمان تامین اجتماعی در دوران ریاست سعید مرتضوی، این بار بیش از دو هزار نفر از کارگران شاغل و بازنشسته تامین اجتماعی در استان قزوین با امضای طوماری خواستار پیگیری قضایی تخلفات مطرح شده در گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی شدند. همزمان سخنگوی کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با اشاره به انتشار نام رئیس این تشکل رسمی کارگری [به عنوان متخلف] در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی، میگوید این تشکل کارگری تا رسیدگی کامل قوه قضاییه و اثبات اتهام، از هر گونه برخورد تشکیلاتی خودداری میکند.
به گزارش ایلنا، نامه ای که به امضای بیش از دو هزار کارگر شاغل در واحدهای صنعتی استان قزوین رسیده، خطاب به رئیس قوه مقننه آورده است: ما کارگران استان قزوین ضمن قدردانی از تلاش مجلس برای تحقیق و تفحص از تأمین اجتماعی، تمام توان خود را در راه حراست و پاسداری از اموال سازمان تامین اجتماعی بکار گرفتهایم و از رئیس مجلس درخواست میکنیم جهت حفظ اموال کارگران در تامین اجتماعی، زمینه برخورد با متخلفان را فراهم کند.
کارگران امضا کننده این نامه در ادامه، غارت اموال بیمه شدگان تامین اجتماعی را ناشی از سوء استفاده برخی فرصت طلبان از فقدان نظارت دستگاهای مرتبط دانستهاند و آوردهاند: در حالی که صاحبان اصلی سازمان خود متحمل مشکلات درمانی و معیشتی زیادی هستند، نمیتوانند سنگینی دستان ناپاک را در جیبهایشان تحمل کنند.
کارگران قزوینی در این نامه با یادآوری ساز و کار بینالنسلی سازمان تأمین اجتماعی، آوردهاند: سرمایه بین النسلی سازمان، مربوط به همه کارگران است و خیانت به اندوخته کارگران در این صندوق خیانت به همه نسل هاست.
امضا کنندگان این نامه با اشاره به حجم تخلفات مالی صورت گرفته در تامین اجتماعی، در ادامه آوردهاند: ما بیمه شدگان عمل مسئولین وقت سازمان را خیانت در امانت دانسته و معتقدیم اگر قرار بود مسئولان سازمان پاداشها و هدایای آنچنانی به یکدیگر بدهند میبایست هزینه آن را از ردیف بودجهای که دولت مشخص کرده بود، خرج میکردند.
در ادامه امضاء کنند گان نامه پی گیری گزارش تخلفات تامین اجتماعی را از جانب قوه قضائیه یک امتحان الهی برای این دستگاه دانسته و در خاتمه تاکید کردهاند: چشم امید میلیونها بیمه شده متوجه عملکرد قوه قضائیه در رسیدگی قانونی این پرونده است تا هر چه سریعتر فضای ناآرامی که در بین بیمه شدگان ایجاد شده است خاتمه یابد.
گفتنی است، کارگرانی از کارخانههای پارس پامچال، سیمرغ زهرا، کاشی سرامیک الوند، گلوکوزان، باغ کوثر، جوجه البرز، ایران چوب، قفل کار، فرش پارس، کاربراتور ایران، آرد ماشین، مهرام، سرما آفرین، آلومتک و آلومراد، نخ البرز، شیشه قزوین، هادی برق، کاشی پارس، چینی البرز، نیروگاه شهید رجایی، تولی پرس، البرز دارو، آبگینه، قند قزوین، ایران دو چرخ و... این نامه را امضا کردهاند.
انجمن صنفی کارگران: تا قوه قضاییه وارد نشود برخورد درون تشکیلاتی نمیکنیم
همزمان سخنگوی کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران با اشاره به انتشار نام رئیس این تشکل رسمی کارگری [به عنوان متخلف] در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی، میگوید این تشکل کارگری تا رسیدگی کامل قوه قضاییه و اثبات اتهام، از هر گونه برخورد تشکیلاتی خودداری میکند.
«هادی ابوی» در این باره به ایلنا گفت: هر چند که مقابل نام رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران، علامت سوال وجود دارد و نام وی [به عنوان متخلف] در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از تامین اجتماعی در دوره ریاست مرتضوی بر این سازمان آمده است، اما مبالغ مذکور تحت عنوان انجمن صنفی متبوعش رد وبدل شده است و ارتباطی با کانون عالی (نهاد بالادستی) ندارد.
گفتنی است، اظهارات سخنگوی کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران در واکنش به انتشار نام «غلامرضا عباسی»، رئیس این تشکل رسمی کارگری در گزارش تحقیق و تفحص مجلس مطرح میشود. آقای عباسی علاوه بر ریاست کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران، رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران کوره پزخانههای تهران نیز است. در بخشی از گزارش هیات تحقیق و تفحص مجلس، به پرداخت بیش از ۴۰۰ میلیون تومان توسط سازمان تامین اجتماعی به کانون انجمنهای صنفی کارگران کوره پزخانههای استان تهران تحت عناوین مختلف از جمله برگزاری همایشهای آموزشی و اردو اشاره شده است.
«هادی ابوی» سخنگوی این تشکل ادامه داد: کانون عالی این مساله را بررسی میکند و اگر واقعا تخلفی صورت گرفته باشد با کسی تعارف نخواهد داشت اما از این نکته نباید غافل شد که مجلس از تامین اجتماعی تحقیق و تفحص انجام داده و گزارش آن را منتشر کرده اما اینکه پرداختهای ذکر شده در این گزارش، قانونی بوده یا نه بحث دیگری است.
به گفته ابوی، کانون عالی پس از اعلام نظر قوه قضاییه در این رابطه، هیچ تعارفی با متخلفان نخواهد داشت چراکه اعضای هیات مدیره تنها به کارگران پاسخگو هستند و برای دفاع از حقوق آنها فعالیت میکنند.
تناقضگویی در اعلام زمان جدایی از یک تشکل سیاسی
این فعال کارگری در پایان با اشاره به پرداخت میلیونی تامین اجتماعی به جبهه متحد کارگران ایران اسلامی، بیان کرد: کانون عالی در ابتدای تاسیس جبهه متحد کارگران ایران اسلامی به عنوان یکی از اعضای هیات موسس حضور داشت ولی بدلیل اختلافاتی که در موضع گیری و سر لیست انتخاباتی شورای شهر پیش آمد، قبل از برگزاری انتخابات از این جبهه کناره گیری کردیم.
سخنگوی کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ایران در حالی این مطلب را بیان میکند که در وبسایت رسمی این تشکل کارگری، تاریخ قطع همکاری با جبهه متحد کارگران ایران اسلامی، ۲۹ مرداد ماه اعلام شده که ۲ ماه بعد از برگزاری انتخابات شورای شهر تهران است.