واکنشها به سخنان شگفت انگیز حسن روحانی درباره «شباهت دانشگاه آکسفورد با مدرسه فیضیه قم»
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 29 دی 1392 20:45
آذوح: حسن روحانی در جمع حوزوی های استان خوزستان در اظهارات عجیبی مدعی شد: «البته غرب قدرناشناسی می كند. غرب هر چه دارد از علمای اسلام دارد. شما حتی دانشگاه های قدیمی غرب را که نگاه می كنید حتی ساختمانش هم تقلید از حوزه های علمیه است. آکسفورد را ببینید، شبیه مدرسه فیضیه است. سبك همان سبك است.». این اظهارات که یاد اظهارات غیرعقلانی محمود احمدی نژاد را زنده کرده است، واکنشهایی را در فضای مجازی در پی داشته است، برای نمونه مجتبی واحدی در فیسبوک خود نوشته است: «از کشفیات یکی از فارغ التحصیلان سرشناس فیضیه اینکه «دویست» بزرگتر است از «نهصد»! دانشگاه آکسفورد بیش از نهصد سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده و قدیمی ترین تاریخی که برای تأسیس مدرسه فیضیه ذکر می شود اندکی بیش از دویست سال است. البته می داتم با افشای این مسئله، عملا با بنیامین نتانیاهو و روزنامه کیهان و همه دشمنان اعتدال، همزبانی کرده ام که امیدوارم این اقدام من، کار تعدادی از وزیران را به بیمارستان نکشاند. هفته آینده عازم جزیره کوچکی در غرب آفریقا هستم. تاکنون بارها به انگلیس سفر کرده ام اما این بار، حس و حال دیگری دارم. می دانید چرا؟ چون می توانم با دیدن آکسفورد به یاد فیضیه بیفتم و به هرحال یادی از وطن بکنم. هرچه خاک «کاشف جزیره کوچک در غرب آفریقا» است عمر افشاکننده «شباهت آکسفورد به فیضیه» باشد.»