دسترسی به تعدادی از شبکه‌های اجتماعی در ایران محدود شد

آذوح: دسترسی به تعدادی از شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه و رایانه‌های شخصی مانند «لاین» و «واتس آپ» محدود شده است.
خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا) دوشنبه ۱۶ فوریه گزارش داده است، تعدادی از کاربران شبکه‌های اجتماعی یاد شده از اختلال در دسترسی به این سرویس‌ها از چند روز گذشته خبر می‌دهند.
یکی از این کاربران گفته است: «برنامه لاین بر روی گوشی تلفن همراه من باز می‌شود اما امکان ارسال و دریافت پیام یا گذاشتن مطلب جدید در آن وجود ندارد
این کاربر افزوده است: «در واقع سرعت این شبکه به حدی کند شده است که امکان انجام هیچ کاری در آن وجود ندارد
وی این موضوع را اختلال در دسترسی به شبکه‌های اجتماعی دانست و اضافه کرد: «این امر باعث شده که بسیاری از کاربران بدنبال برنامه‌های فیل‌تر شکن جدید یا ارتقاء نسخه برنامه لاین خود باشند
این اظهارات در حالی است که تعدادی از کاربران نیز اذعان می‌کنند که قادر به استفاده از این شبکه‌های اجتماعی هستند اما لازم است که نسخه جدید آن دریافت شود.
مدیر یک شرکت خدمات دهنده اینترنت نیز به ایرنا گفت: «از حدود چهار روز گذشته سرعت دسترسی به دو شبکه اجتماعی لاین و واتس آپ بسیار کند شده است
این شخص با بیان اینکه این دو شبکه، قطع یا فیل‌تر نیست افزود: «این موضوع ربطی به فیلترینگ هوشمند ندارد و به احتمال زیاد دلیل آن ترافیک روی این شبکه‌ها است
تعدادی از فعالان عرصه فضای مجازی نیز احتمال می‌دهند که بزودی این اتفاق برای شبکه اجتماعی وایبر (Viber) نیز رخ خواهد داد.
از چند ماه گذشته زمزمه‌هایی برای فیل‌تر شدن یا محدودیت در دسترسی به شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر تلفن همراه به گوش می‌رسد.
غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه پیش‌تر با ارسال نامه‌ای به وزیر ارتباطات از این وزارتخانه خواست تا مدت حداکثر یک ماه نسبت به فراهم آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر برخی شبکه‌های اجتماعی نظیر واتس آپ، وایبر و تانگو اقدام کند.
وی دلیل این درخواست را انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکاب انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی از طریق این شبکه عنوان کرده بود.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران نیز در واکنش به این نامه اعلام کرد: درباره محتوای مجرمانه بطور جدی اعتقاد داریم که باید حذف شود و این حرف درستی است اما اینکه با مسدود کردن بخواهیم این کار را درست کنیم، حرف دیگری است.
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn