عملکرد مغرضانه بعضی از رسانه های ایرانی در مورد نسل کشی
- توضیحات
- منتشر شده در یکشنبه, 06 ارديبهشت 1394 12:21
این روزها اداعای نسل کشی ارامنه با دخالت پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان رنگ بخصوصی برای خود گرفته و باعث شده بار دیگر ادعای نسل کشی ارامنه به سیاست روز تبدیل گردد که هر کس از آن به نوعی استفاده سیاسی می کند. در این ضمینه بعضی از رسانه های ایرانی "کاسه داغتر از آش شدن "و دست و پای ارامنی های افراطی را از پشت بسته اند و مدام با استفاده ازتریبونهایی که با پول مردم کشورهای آمریکا، انگلیس و ... جهت خبر رسانی دراختیار آنها گذاشته شده را وسیله ای برای تفکرات شونیزمی خود کردند حالا می گویید چطور؟ برایتان ثابت خواهم کرد.
اولی نسل کشی که ارامنه ها ادعا می کنند عثمانی ها صد سال گذشته مرتکب شدند و دیگری قتل و عام مردم آذربایجان در سال 1918 در اورمیه، سلماس و خوی توسط جیلوهای ارمنی، شکست خورده از عثمانی می باشد که در ایران انجام شده و دیگری در منطقه قره باغ آذربایجان است که در سال 1988 ارمنی ها بیست درصد از خاک آذربایجان را اشغال کردن و یک میلیون آذربایجانی را کوچ دادند و در مناطق های خوجالی؛ آغدام و در کل، درمنطقه قره باغ آذربایجان مرتکب نسل کشی شدند.
اگر نگاهی به تفاوت این دو عملکرد بکنیم تا حدودی به اصل قضیه پی خواهیم برد. ارمنی ها با اینکه دین متفاوت از ترکها داشتند در امپراطوری عثمانی بیش از 500 سال در کنار هم به خوبی زندگی کردند و حتی ارمنی ها مقامهای مهمتری را نیز در امپراطوری عثمانی داشتند تا اینکه در جنگ بین عثمانی ها با روسسها ارمنی ها از داخل امپراتوری عثمانی با روسها همدست می شوند و روسها در روسیه با کمک ارمنی های افراطی که در سال 1890سازمان داشناکسیون را تشکیل داده بودند، برای آنها وعده تشکیل دولت ارامنه بزرگ را می دهند و ارمنی ها بجای وفاداری از داخل با کمک روسها با عثمانی ها وارد جنگ می شوند که در این جنگ که هر دو طرف کشته داده بودند عثمانی ها بر جنگجویان ارمنی ها غلبه می کنند و اهالی آن منطقه که منطقه جنگی محسوب می شد را کوچ می دهند اما در سایر شهرها، مثل شهر های استانبول که مناطقی جنگی نبودند ارمنی ها به زندگی عادی خود ادامه می دهند.
ارمنی ها تعداد کوچ شده گان را ما بین یک و یک و نیم میلیون قلمداد می کنند اما ترکها بر این عقیده اند که تعداد نفرات کوچ کنندگان سیصد هزار نفر بودند.البته در این کوچ ها تعدادی زیادی از ارمنی ها در راه نیز کشته می شوند. اگر بخواهیم به ارقام واقعی نزدیک شویم با یک حساب کوچک می توانیم به این تعداد پی ببریم. اگر جمعیت ایران را در سال 1930 در نظر بگیریم حدود نه میلیون نفر بود با گذشت زمان الان جمعیت ایران ده برابر افزایش یافته است. اگر جمعیت کل ارامنه های دنیا را حتی شش میلیون نفر در نظر بگیرید و آن را تقسیم بر ده کنید آنوقت تقریبا می توان حدس زد که کدام ارقام به واقعیت نزدیک است. البته نظر دادن به اینکه در آن زمان نسل کشی شده است یا نه، کار ما نیست چرا که تاریخ دانان باید در این زمینه ابراز نظر بکنند.
حال نگاهی داشته باشیم به قتل عام مردم بی دفاع آذربایجانیها که نه در حین جنگ بودند و نه اینکه انتظار جنگی را داشتند که ارمنی ها در سال 1918 صدوشصت هزار آذربایجانی را در اورمیه، سلماس و خوی قتل و عام کردند ودر سال 1988 با اشغال بیست درصد از خاک آذربایجان تعداد زیادی از مردم بی دفاع آذربایجان را قتل و عام کرده یک میلیون آذربایجانی را از سرزمین خود کوچ دادند.
حال ما می خواهیم نگاهی داشته باشیم به عملکر رسانه های ایرانی در مورد خبر رسانی وقایع اتفاق افتاده در منطقه که چطور عده ای ناسیونالیسم پان فارس در قالب رسانه، بجای خبر رسانی دقیق عملا نفرت پراکنی به علیه ترکها می کنند و حتی واضح و آشکار اما در قالب پنهان سیاست رسانه ای دشمنی خود را با مردم آذربایجان به نمایش می گذارند.
همانطور که می دانید وظیفه یک رسانه بدون در نظر داشتن هرگونه تفکر سیاسی، اطلاع رسانی دقیق به مردم می باشد اما عملکرد این آقایان نه تنها خبررسانی نیست بلکه با ساخت ویدیو و اسلاید شو و مقاله ها و تیترهای معنی دار و برگزاری کنفرانسهای تلویزیونی و ... ذهن انسانها را از واقعیت ها دور می کنند. حتی به ظاهر برای درست کردن فیلم های مستند تاریخی از فرستادن اکیبهای خود به مناطق ترک نشین نیز دریغ نمی کنند و بجای کارهای رسانه خبری عملکرد تاریخدانها را انجام می دهند. اگر یک صدم این عملکرد را نسبت به قتل وعام مردم بی گناه آذربایجان نیز انجام بدهند جایی برای بحث نمی ماند اما وقتی مسئله را یک طرفه به نفع داشناکهای ارمنی سوق می دهند آن وقت مسئله را باید آنالیزه کرد.
مسئله جالب این است که انگار اینها دشمنان قسم خورده آذربایجانیها هستند و یادشان رفته که چطور آذربایجانیها در طول تاریخ در جنگهای مختلف برای حفظ جان این ملت محترم کشته داده اند. نه تنها در جنگ بلکه در ساحه های مختلف ادبی و هنری، فرهنگی به این ملت خدمت کردند که در هیج کجای دنیا مشابه این را نمی توان دید.
حال برای روشن شدن اصل مسئله به آرشیو یکی از سایتهای این رسانه های خبری سر می زنیم تا به واقعیت مسئله پی ببریم. ما برای نمونه آرشیو سایت رادیو فردا را بررسی می کنیم. کافی است به سایت رادیو فردا رفته و در قسمت جستجو کلمات " نسل کشی آذربایجان، نسل کشی خوجالی، نسل کشی قره باغ و نسل کشی ارامنه " را جستجو کنید تا مطمئن شوید چقدر خبر رسانی مغرضانه انجام دادند. حتی یک تیتر خبری نیز مبنی بر نسل کشی آذربایجانیها نمی توان یافت.
نتیجه جستجوی کلمات بصور زیر می باشد:
جستجوی شما برای نسل کشی خوجالی 7 پیدا شد.
تیترهای خبرهای جستجو شده
1- ارامنه، ترک ها و خصومتی صد ساله
2- آیا کسی نابودی ارمنیها را به یاد دارد؟
3- چند روایت از یک «نسلکشی»؛ واقعه ۱۹۱۵ بر پرده سینما
4- سلطان، کشتار ارمنیان و انقلاب مشروطهطلبان ترک
5- عذرخواهی «استارباکس» از مشتریان ارمنیتبار به خاطر یک پوستر
6- جمالزاده، شاهد درد و شکنجه زنان و کودکان ارمنی
یعنی حتی یک کلمه در مورد نسل کشی خوجالی نمی توانید پیدا کنید . انگار همچین اتفاقی برای آذربایجانیها نیفتاده است. حال نسل کسی قره باغ را جستجو می کنیم.
جستجوی شما برای نسل کشی قره باغ 23 پیدا شد.
1 - نخست وزیر ترکیه از ارمنستان خواست از قره باغ کوهی خارج شود
2 - ارمنستان، ترکیه و یک قرن کشمکش بر سر واژه «نسل کشی
3- گل پیروزی سرکیسیان را تبریک گفت
4- ارمنستان نود و چهارمين سالگرد يادبود کشتار جمعی ارامنه را برگزار می کند
5- آذربايجان، ارمنستان و ترکيه با یکدیگر گفتگو ميکنند
6- مراسم صدمین سالگرد قتل عام ارامنه در سراسر جهان برگزار شد
یعنی در تیترهای مربوطه حتی یک کلمه در مورد قتل عام آذربایجانیها نمی توانید پیدا کنید.
حال کلمه نسل کشی ارامنه را جستجو می کنیم.
جستجوی شما برای نسل کشی ارامنه 126 پیدا شد.
در همه تیترهای ذکر شده کلمه نسل کشی ارامنه به چشم می خورد. و خبرها و گزارشها هم حاکی از ادعای نسل کشی ارامنه است.
1- مجلس نمایندگان قطعنامه نسل کشی ارامنه راتصویب نکرد
2- مراسم سالروز «نسل کشی ارامنه» در ارمنستان برگزار می شود
3- واکنش محافل سیاسی ترکیه به تصویب قانون نسل کشی ارامنه در فرانسه
4- هشدار اردوغان به سرکوزی در مورد امضای "قانون نسل کشی ارامنه
5- پارلمان سوئد کشتار ارامنه را به عنوان «نسل کشی» پذيرفت
6- تصویب لایحه مجازات منکران نسل کشی ارامنه ترکیه در پارلمان فرانسه واکنش های شدید حکومت ترکیه را درپی داشت
حال بیایم اتفاقی که در خود ایران برای آذربایجانیها افتاده است را حستجو می کنیم
نسل کشی اورمیه، خوی و سلماس
نه اینکه هیچ خبری را نمی توان پیدا کرد بلکه آنقدر بایکوت خبری کردند که بیشتر ایرانیها تا به حال همچین چیزی را تا به امروز نشنیده بودند.
حال قضاوت و نظر خواهی را در اختیار خوانندگان می گذاریم.